zondag 16 september 2012

En weer een kans...

Zojuist de gerichte open sollicitatie verstuurd. Dinsdag hoor ik iets van het detacheringsbureau en ik heb nog 4 andere zaken lopen. Al met al best een hoop ijzers in het vuur.

M. had de brief nog nagekeken. Gek is dat eigenlijk, toen ik Nederlands gaf, kon ik precies aan m'n leerlingen vertellen hoe een goede sollicitatiebrief in elkaar zit, maar als het dan over mij gaat, blanco. Gelukkig heb ik assistentie. Nog zo'n goede tip: Laat je brief altijd even lezen door minimaal een ander persoon. Ook al is je brief volgens jou nog zo mooi, je kan iets over het hoofd zien. En anderen kunnen een frisse kijk hebben op een brief. Doen dus! Ik laat in ieder geval altijd m'n schoonmoeder kijken. Zij weet alles van spelling, grammatica, en ze heeft ook in het onderwijs gewerkt. Daarnaast meestal nog een ander iemand en dat verschilt. Nu had ik dus M. die al bij de school in kwestie werkt.

Anyway, duimen!

En nu over iets anders: ik moet ook de uitnodigingsbrief nog maken voor de workparty voor bij Koen op school. Ook maar morgen. Nu ga ik nog even haken.

O ja! Ik heb een prijs gewonnen! Een waardebon voor 30,- korting op het Lorelei Festival 2013! Nu MOET ik wel... ;^) 

1 opmerking: