vrijdag 8 januari 2010

Rust...

O, wat ben ik blij dat het weer januari is... Geen feestdagen meer, niet meer van alles moeten regelen, geen "verplichte" uitstapjes meer, gewoon, een gezin met werkende ouders, twee pubers en een peutertje. Heerlijk!! Mijn eerste goede actie van het nieuwe jaar was mn lieve vriendinnetje uit te nodigen voor een spontane kop thee in het centrum, tenminse, ik nodigde haar uit, en zij kwam met de spontane thee (nu we het er toch over hebben, effe een bakkie maken...). 
We hebben dus zomaar, op een gewone woensdag lekker met drie van onze in totaal vijf kindjes (samen vijf, niet ieder...) een kopje thee gedronken bij de bibliotheek. Beetje bijgepraat. Gek is dat trouwens, als je iemand een tijdje niet hebt gezien bedenk je dat je diegene van alles wilt vertellen, maar uiteindelijk vergeet je meer dan de helft.
Voor ieder is dan het "gewone" leven weer begonnen. Kindjes weer naar school/opvang, moeders/vaders weer naar het werk. In mijn geval ook weer aan de studie (wat ik ook eigenlijk nu zou moeten doen, maar ja, het is ook zo leuk om weer eens een blogje te maken) en in haar geval aftellen tot haar laatste werkdag. Zo is het begin van een nieuw jaar ook ergens weer heel bijzonder. Mmmmmm.....ook leuk om een blogje aan te wijden, nieuwe dingen....

1 opmerking:

  1. lieve meiniet, we maken in het gewone-weer-begonnen leven meer ruimte voor spontane acties, het was erg gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen