vrijdag 8 februari 2013

Ieder litteken is het teken van een gewonnen strijd....

Hey, daar ben ik weer. En wat een belevenissen de afgelopen maanden.
Wat er gebeurd is? Ik heb 7 november een hersenbloeding gekregen. En alsof dat niet genoeg is, moet ik binnenkort onder het mes, omdat ik een restvernauwing heb in mn aorta. Dit komt omdat ik op 3 1/2 jarige leeftijd geopereerd ben aan een vernauwing. Dat is dat joekel van een litteken onder mn linkerborst t/m halverwege mijn rug. Anyway, een restvernauwing dus. Dat is ook de schuldige van de  hersenbloeding. Als je mijn facebook-pagina een beetje hebt gevolgd, dan weet je dat mijn linkerarm ook geopereerd is, omdat de dokters van het EMC een sensortje in mijn duim wilden zetten. Vervolgens is er trombose ontstaan, dus mijn hele linker-onderarm werd open gelegd.


Daar is ook weer necrose ontstaan en de wond is gehecht met krammetjes. Ergens begin december moest ik bij de plastisch chirurg langs. Daar is de necrose weg geknipt. Fluitje van een cent. En de krammetjes werden verwijderd...... Dat was een compleet ander verhaal.....Djeezzz wat deed dat zeeeeer!!!!!!!
Ik heb nog de optie gehad om mijzelf aan het litteken te laten helpen, maar zoals Janet al zo mooi zei: Ieder litteken is het teken van een gewonnen strijd. Ik stoor me er niet aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten